Opvoeders

Opvoeden is een ingewikkeld proces. Er is niet één manier die gevolgd moet worden of een trucje dat gebruikt kan worden om alles vlekkeloos te laten verlopen. 

Binnen een complex geheel van kind, opvoeders en omgeving is het voortdurend zoeken naar de meest gewenste aanpak. Omdat niets blijvend is en alle factoren steeds in ontwikkeling zijn, is het soms als opvoeder prettig om te sparren met een onafhankelijk iemand. We werken oplossingsgericht en kijken vooral naar dat wat goed gaat. Het doel is om dat te versterken en te vergroten.

Bij C&C staan we dus naast u als opvoeder om mee te denken over een passende oplossing. Hierbij houden we altijd rekening met uw opvoedstijl en uw normen en waarden binnen de opvoeding. Op deze manier zijn de adviezen werkbaar en voelt het prettig om ermee aan de slag te gaan.

Contact

Leerproblemen

Een groot deel van de tijd zitten kinderen en jongeren op school. Wanneer het op school niet lekker loopt kan dat dan ook grote gevolgen hebben. Een kind kan gefrustreerd raken of ongemotiveerd of het kan zich steeds meer terugtrekken.

Lees verder

Gedrag en Welzijn

Gedrag dat kinderen vertonen komt voort uit de manier waarop zij zich voelen. Wanneer zij lekker in hun vel zitten zal het gedrag ook passend zijn bij hun karakter. Iedereen is anders en zal zich dus anders gedragen in verschillende situaties.

Lees verder

Opvoeders

Opvoeden is een ingewikkeld proces. Er is niet één manier die gevolgd moet worden of een trucje dat gebruikt kan worden om alles vlekkeloos te laten verlopen. Binnen een complex geheel van kind, opvoeders en omgeving is het voortdurend zoeken naar de meest gewenste aanpak.

Lees verder

CONTACT

Locatie Voorburg (Caroliene Spierings)
Jacob van den Eyndestraat 73 (de UNI)
2274 XA Voorburg 
T: +31 (0)6 43 79 41 43
E: cspierings@cc-orthopedagogiek.nl

Locatie Berkel en Rodenrijs (Caroline Milders)
Theo d'Orsingel 8
2652 LC Berkel en Rodenrijs
T: +31 (0)6 19 34 67 26
E: cmilders@cc-orthopedagogiek.nl