Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

 

Particuliere zorg

C&C is een particuliere praktijk. We hebben geen contract bij de gemeente. Dit betekent dat de kosten in de meeste gevallen niet worden vergoed. Hiervoor hebben we gekozen, omdat:

- Op deze manier onze werkwijze onafhankelijk en zelfstandig blijft. We willen graag samen met de opvoeders en het kind bepalen wat er nodig is.
- We de tijd willen nemen voor ieder kind en alle opvoeders. We werken daarom niet met strikte uren. 
- We niet willen werken met een verplichte diagnose. We richten ons juist graag op dat wat goed gaat en zoeken naar wat nodig is om optimaal te functioneren.
- We op deze manier de privacy kunnen waarborgen, omdat we geen verplichting hebben tot het verstrekken van gegevens aan derden.

Regelmatig wordt wel gewerkt met een persoonsgebonden budget (PGB). Deze dient u aan te vragen bij uw gemeente. Hiervoor is een goede hulpvraag en een plan van aanpak wenselijk. Voor advies hierover kunt u ook belafspraak maken.

 

CONTACT

Locatie Voorburg (Caroliene Spierings)
Jacob van den Eyndestraat 73 (de UNI)
2274 XA Voorburg 
T: +31 (0)6 43 79 41 43
E: cspierings@cc-orthopedagogiek.nl

Locatie Berkel en Rodenrijs (Caroline Milders)
Theo d'Orsingel 8
2652 LC Berkel en Rodenrijs
T: +31 (0)6 19 34 67 26
E: cmilders@cc-orthopedagogiek.nl

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren