Werkwijze

Let op: omdat wij gedurende de werkweek veel met kinderen en ouders bezig zijn kunnen we moeilijk telefonisch bereikbaar zijn. Het is daarom echt handig om een belafspraak in de agenda te plannen of een email te sturen. Hiermee worden teleurstellingen voorkomen.   

Vertrouwen en een gevoel van veiligheid zijn twee factoren die aanwezig moeten zijn voor geslaagde begeleiding. We vinden het dan ook belangrijk dat zowel opvoeder als kind zich prettig voelt. Daarom bieden wij altijd een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan van 30 minuten. Uw eerste vragen kunnen dan beantwoord worden en er wordt een inschatting gemaakt van wat nodig is en hoe vaak. Als we inschatten dat u en uw kind beter ergens anders geholpen worden, zijn we hier eerlijk over. Om direct een belafspraak te maken kunt u hier klikken.

Na het kennismakingsgesprek volgt altijd een intakegesprek. De huidige situatie wordt uitgebreid besproken en de ontwikkeling tot op dat moment wordt doorgenomen.  

Afspraken zijn in overleg bij u thuis (eventuele meerprijs is afhankelijk van de aard van het werk en de afstand). Een onderzoek kan (in overleg) ook thuis of op school plaatsvinden.

In het kort:

- U maakt een afspraak voor een telefonische kennismaking.
- Er volgt een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten (inschatting van behoeften).
- Er volgt een uitgebreid intakegesprek van 1,5 uur.
- Begeleiding/onderzoek/advies volgt (maatwerk).

CONTACT

Locatie Voorburg (Caroliene Spierings)
Jacob van den Eyndestraat 73 (de UNI)
2274 XA Voorburg 
T: +31 (0)6 43 79 41 43
E: cspierings@cc-orthopedagogiek.nl

Locatie Berkel en Rodenrijs (Caroline Milders)
Theo d'Orsingel 8
2652 LC Berkel en Rodenrijs
T: +31 (0)6 19 34 67 26
E: cmilders@cc-orthopedagogiek.nl